Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din play-out. Fostul antrenor al lui Dinamo surprinde: "Îl iau doar dacă vine liber"

Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din play-out. Fostul antrenor al lui Dinamo surprinde: "Îl iau doar dacă vine liber"

Superliga

Comentarii

Dinamo încă mai are jucători atractivi pentru celelalte echipe din Liga 1, chiar şi după plecarea lui Dan Nistor la U Craiova. Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a recunoscut că i-a plăcea să-l transfere pe Deian Sorescu.

Deian Sorescu a rămas unul dintre liderii lui Dinamo, iar o altă echipă din play-out, Hermannstadt, a pus ochii pe el. Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare", Vasile Miriuţă, a recunoscut că l-ar dori la Sibiu pe jucătorul alb-roşu: "Nu ştiu dacă îl lasă Dinamo cu 50 de mii. Aşa doar să scoată banii cu 50 de mii, dar Sorescu e un jucător foarte bun, chiar şi mie îmi place. Şi eu l-aş vrea la mine la Sibiu, dar eu nu pot să plătesc o sumă de transfer pentru el. Doar dacă vine liber. Şi pe Dan (n. r. Nistor) s-au dat foarte puţini bani. La valoarea lui, chiar dacă are 30 de ani, e un jucător foarte bun. Dar încă o dată, dacă Dinamo a avut nevoie de bani, l-a vândut pe bani puţini", a declarat Vasile Miriuţă pentru Pro X.

De asemenea, fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Nistor, şi-a pus o dorinţă şi a dezvăluit că îl aşteaptă alături de el la Craiova pe Deian Sorescu: "Plătesc eu 50.000 de euro şi îl aduc alături de mine la Craiova", a declarat jucătorul lui U Craiova.

  • 725 de mii de euro este cota lui Deian Soresc pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: deian sorescudinamovasile miriuta 

viewscnt
Articole similare