Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Delegări controversate la derby-urile ultimei etape din 2017! Cine arbitrează Craiova-CFR şi FCSB-Viitorul

Delegări controversate la derby-urile ultimei etape din 2017! Cine arbitrează Craiova-CFR şi FCSB-Viitorul

Fotbal

Comentarii

Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu au fost delegaţi de CCA la cele mai importante meciuri din week-end. Doi dintre cei mai experimentaţi arbitri din România au primit două dintre cele mai grele partide din ultima etapă din 2017.

Dar delegările celor doi pot fi controversate ţinând cont de unele meciuri pe care le-au condus. Primul vizat a fost Istvan Kovacs. "A primit sarcina în acest an să le execute pe Steaua, Dinamo, Rapid şi Vaslui. Cum se dau banii? Eu vă spun cum ia bani Istvan Kovacs. Dacă el stă prin discotecă pe acolo pe la Cluj... Aia e discoteca patronului de la Cluj. Sau îi dai un sms şi-l inviţi la o cafea, ne plimbăm puţin prin parc. Îl bag în maşină, dau drumul la muzică, ce, trebuie să-i zic ceva. Sau îi zic: Kovacs, îţi dau acum 500.000 de euro şi dacă iau titlul, îţi mai dau 500.000 de euro", spunea Becali în urmă cu câţiva ani.
 
Iar Sebastian Colţescu a fost implicat în cel mai mare scandal din ultimii ani, atunci când împreună cu cei asistenţi din brigada sa au făcut praf meciul Astra-Steaua, 2-0, când au anulat trei goluri perfect regulamentare marcate de stelişti.

Afla mai multe despre: sebastian coltescuistvan kovacsarbitrajccadelegari 

viewscnt
Articole similare