Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demisionează Şumudică de la Kayserispor? Răspunsul tranşant al antrenorului: "Nu mai pot continua să lucrez în acest fel!"

Demisionează Şumudică de la Kayserispor? Răspunsul tranşant al antrenorului: "Nu mai pot continua să lucrez în acest fel!"

Stranieri

Comentarii

Unul dintre jurnalişti l-a întrebat pe Şumudică dacă are de gând să demisioneze de la cârma echipei, iar antrenorul român a fost cât se poate de sincer şi a transmis că totul depinde de o întâlnire pe care o va avea marţi cu preşedintele clubului:

Umilit de Fenerbahce pe teren propriu, scor 5-0, într-un meci decisiv pentru şansele europene ale lui Kayserispor, Marius Şumudică (47 de ani) a transmis, imediat după meci, că se gândeşte să-şi dea demisia de la clubul pe care l-a preluat în această vară.

"Mă voi gândi foarte bine în această seară. Nu mai pot continua să lucrez în acest fel! Sunt sincer, nu vreau să câştig bani pe care nu-i merit. Eu sunt cel care, întotdeauna, a vorbit în faţă, niciodată nu am vorbit prin spatele cuiva. E, într-adevăr, o mare ruşine pentru mine astăzi, chiar dacă mi-a lipsit aproape jumătate de echipă. Mă simt foarte bine în Turcia, e o ţară foarte frumoasă, mâine mă voi întâlni cu Erol Bedir (n. red - preşedintele lui Kayserispor), pentru că am o durere în inimă", a declarat Şumi.

Acesta e cel care a răspuns cu un "da, absolut" în momentul în care a fost întrebat dacă subiectul discuţiei cu Erol Bedir va fi demisia sa: "Voi lua o decizie. Cred că mi-am îndeplinit sarcinile, sunt pe locul al şaselea cu doar 18 jucători şi cred că Kayserispor s-a descurcat bine", a transmis Şumudică, citat de Mediafax.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciademisieplecarekayserispor 

viewscnt
Articole similare