Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec are şanse mari să fie folosit de Dică în meciul cu Viitorul, din acest week-end

Denis Alibec are şanse mari să fie folosit de Dică în meciul cu Viitorul, din acest week-end

FCSB

Comentarii

Revenit după o leziune musculară suferită înaintea partidei cu Lazio de la Bucureşti, atacantul de 27 de ani a intrat într-un program normal de pregătire şi e gata să fie din nou trimis pe teren de Nicolae Dică.

Conform celor din stafful medical al vicecampionilor, Alibec a început deja antrenamentele la intensitate maximă alături de restul echipei, după ce-a avut un program special de pregătire la sală, şi că, în mod normal, la finele acestei săptămânii poate începe din primul minut cu Viitorul. Denis a marcat un singur gol în actuala ediţie de campionat, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 23-a a Ligii 1, fiind la cel mai prost sezon competiţional din carieră.

Chiar dacă Alibec revine pe teren, casele de pariuri nici nu-l bagă în seamă pe atacantul de 27 de ani! Bookmakerii nu l-au trecut deloc pe Denis în topul jucătorilor care au primit cote pentru a marca în partida cu Viitorul. În ultimele 4 meciuri ale FCSB, Denis a fost accidentat, ultima dată când a bifat minute fiind cu Gaz Metan în deplasare când a intrat după pauză.

Afla mai multe despre: denis alibecsteauafcsbaccidentarerevenire 

viewscnt
Articole similare