Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, cuvinte de laudă pentru Marius Şumudică, după primele meciuri împreună la Gaziantep

Denis Drăguş, cuvinte de laudă pentru Marius Şumudică, după primele meciuri împreună la Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş (24 de ani), şi-a lăudat antrenorul după prima lună de la transferul său la Gaziantep.

Fostul atacant al celor de la Viitorul Constanţa, convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Belarus şi Andorra l-a lăudat pe Marius Şumudică la venirea în ţară.

A menţionat că adaptarea acestuia în Turcia a fost facilitată de prezenţa antrenorului său, pe care l-a descris drept un antrenor "extraordinar".

Denis Drăguş, mulţumit de jocul său din Turcia

”Cred că m-am adaptat foarte repede, chiar de la primul meci. Marius Şumudică m-a ajutat foarte mult, ştim cu toţii ce fel de antrenor este, unul extraordinar, şi mă bucur că am luat decizia de a lucra alături de el.

Am fost ajutat să mă acomodez, sunt acolo şi Max (n.r. Alex Maxim), Junior, Niţă, tot staff-ul m-a ajutat foarte mult şi nu pot fi decât fericit că am ajuns acolo.

Campionatul Turciei este foarte puternic, cu jucători foarte importanţi, la un nivel foarte bun. Mă bucur că pot juca weekend de weekend împotriva acestor echipe şi acestor jucători”, a spus Denis Drăguş.

  • În cele patru meciuri disputate în tricoul celor de la Gaziantep, Denis Drăguş a înscris de două ori.

Denis Drăguş, despre convocarea la naţională

Cât despre convocarea sa la echipa naţională pentru meciurile cu Belarus şi Andorra, Drăguş şi-a setat de la început obiectivul.

”De fiecare dată când revii la naţională este unic. Mă bucur că am reuşit să am meciuri bune de când am venit în Turcia şi că am revenit la echipa naţională.

Mergem să luăm 6 puncte, doar asta trebuie să avem în minte. Apoi vom avea două meciuri foarte grele, dar mergem să ne calificăm”, a transmis Denis Drăguş.

Afla mai multe despre: denis dragusmarius sumudicagaziantepechipa nationala 

viewscnt
Articole similare