Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Drăguş, dorit în Premier League. ”Planetele se pot alinia pentru acest transfer”

Denis Drăguş, dorit în Premier League. ”Planetele se pot alinia pentru acest transfer”

Stranieri

Comentarii

Atacantul român Denis Drăguş (24 de ani) are un sezon de vis în Turcia, la Gaziantep. Este dorit în cel mai puternic campionat, Premier League.

Denis Drăguş este unul dintre cei mai în formă jucători români. Atacantul în vârstă de 24 de ani dă gol după gol în Turcia şi a intrat în atenţia unor cluburi din cele mai importante campionate din Europa.

Pe lângă cele două grupări din Bundesliga, Drăguş ar mai fi dorit şi în Premier League, cel mai tare campionat din lume.

Drăguş, transfer stelar în Premier League: ”Planetele se pot alinia”

Cele două echipe engleze care îl vor sunt West Ham şi Crystal Palace. Ambele au probleme în compartimentul ofensiv.

Englezii au analizat acest posibil transfer şi au specificat că Denis Drăguş ar aduce plus valoare în atacul echipei care îl va lua.

”Planetele se pot alinia pentru un transfer al lui Drăguş în Premier League. Echipele menţionate de Manea, Palace şi West Ham, au probleme în compartimentul ofensiv, iar Drăguş ar putea îmbunătăţi acest aspect”, susţin cei de la caughtoffside.com.

West Ham ar avea mare nevoie de Denis Drăguş. Actualii atacanţi din lotul ”ciocănarilor” nu livrează la nivelul dorit de conducere şi de fani.

”E clar că există probleme de ordin numeric în atacul lui West Ham după plecarea lui Gianluca Scamacca fără a fi adus un înlocuitor. Danny Ings a dat semne de viaţă şi a marcat contra lui Burnley în weekend, dar nu are o perioadă grozavă pe London Stadium”, au notat şi englezii de la westhamzone.com.

Cotat la 2 milioane de euro, Denis Drăguş a marcat 11 goluri şi a livrat un assist în 24 de meciuri de campionat pentru Gaziantep, în acest sezon.

Tot în Premier League ar putea ajunge încă un atacant. Albion Rrahmani, omul de gol al celor de la Rapid, ar fi dorit de Aston Villa.

Afla mai multe despre: denis draguspremier leaguewest hamcrystal palacestranieri 

viewscnt
Articole similare