Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, iar acum el. Un alt tricolor este dorit în Vestul Europei: „A făcut ofertă!”

Dennis Man, iar acum el. Un alt tricolor este dorit în Vestul Europei: „A făcut ofertă!”

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români ai momentului.

Atacantul naţionalei este dorit de cluburi importante din Vestul Europei

Atacantul de la Gaziantep a făcut o campanie de calificare foarte bună, ieşind în evidenţă după ce selecţionerul Edi Iordănescu i-a dat încredere. Românul a început să străluească sub comanda lui Marius Şumudică în Turcia, iar antrenorul a confirmat că echipe importante din Europa sunt pe urmele sale, aşa cum se întâmplă şi în cazul lui Dennis Man.

Şumi a ţinut să precizeze şi cât de mult a avut de „luptat” cu Drăguş, fotbalist pe care îl consideră extrem de încăpăţânat.

„Referitor la Drăguş, deci este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat vreodată. Dar, foarte, foarte, foarte încăpăţânat.

Am avut mult de muncă cu el, mult mai mult decât cu Budescu şi Alibec la un loc. De exemplu, foarte individualist, îşi atrage antipatii la antrenament... Îi mai dai o minge să joace singur, nu o dă la nimeni la antrenament.

Şi îşi atrage antipatii. Într-un grup precum Gaziantep erau jucători... de exemplu, era Lazar Markovic, care a jucat la Liverpool şi care venise... Papy Djilobodji, care venea de la Chelsea. Adică jucători pe care i-am antrenat şi aveau o anumit valoare. Nu puteau să închidă ochii.

Pierzi o minge, pierzi două, pierzi trei, dar nişte execuţii incredibile. Mult peste toţi jucătorii pe care i-am antrenat.

Dar încăpăţânat. Lucrurile care erau simple le complica şi când avea o acţiune, când nu avea pe nimeni pe lângă el, încerca să găsească un coechipier să joace simplu. Exact invers. Am luptat mult cu el. Şi l-am făcut să marcheze 13 goluri.

Este pe buzele tuturor în Turcia acum. A muncit mult. Beşiktaş sunt înnebuniţi, ştiu de Hoffenheim, ofertă făcută direct la Standard, ştiu mai mult echipe care vor să-l ia. Pentru mine, eu cred că i-am găsit postul, l-am dus în centru, l-am jucat număr 9 sau al doilea vârf. În bandă îl limitezi”, a declarat Marius Şumudică pentru gsp.ro.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, potrivit Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis dragusmarius sumudicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare