Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man şi Nicolae Stanciu, colegi la clubul de tradiţie din Europa: anunţul momentului în străinătate

Dennis Man şi Nicolae Stanciu, colegi la clubul de tradiţie din Europa: anunţul momentului în străinătate

Stranieri

Comentarii

Continuă informaţiile furnizate de presa din străinătate, în privinţa lui Dennis Man şi Nicolae Stanciu. Primul ar fi urmărit de AC Milan, în timp ce al doilea a fost ofertat de Galatasaray. După ce jurnaliştii turci au anunţat detaliile trecerii mijlocaşului central la Istanbul, acum aceştia au plusat şi susţin că şi fotbalistul de bandă a ajuns în atenţia echipei antrenate de Fatih Terim.

În această vară, unii dintre cei mai importanţi jucători români ar putea schimba echipa. Pe listă se află Dennis Man, Valentin Mihăilă, cărora Parma le-a fixat o sumă de transfer uriaşă, Florin Tănase, Nicolae Stanciu sau Ionuţ Radu. 

Dennis Man şi Nicolae Stanciu ar putea fi colegi la Galatasaray

În urmă cu două săptămâni, Gică Hagi şi Gică Popescu s-au întâlnit cu Fatih Terim în cantonamentul lui Galatasaray, cea care are 22 de titluri de campioană, ultimul fiind cucerit în 2019. 

Turcii au susţinut, imediat, că antrenorul Cim Bom Bom a cerut informaţii şi despre mai mulţi jucători, români, printre care Dennis Man, Valentin Mihăilă sau Nicolae Stanciu. Oficial, cei doi conducători de la Farul Constanţa au făcut deplasarea pentru a se întâlni cu fostul lor antrenor şi pentru a apărea într-un documentar filmat de Netflix despre tehnicianul turc. 

Acum, publicaţia Fotomac scrie că echipa din Istanbul a pus ochii şi pe Dennis Man, ex-fotbalistul FCSB-ului, pentru care Parma cere în jur de 25 de milioane de euro. "Fatih Terim şi echipa de scouteri caută să facă transferuri. Burak Elmas (n.r. - preşedintele clubului) au trecut la acţiune şi au adăugat staruri pe listă: Ludwig Augustinsson, Nicolae Stanciu, Dennis Man".

"Galatasaray a pe urmele lui Dennis Man. Şi cluburile AC Milan şi Lille îl doresc pe starul român, care poate juca în bandă", scrie sursa citată. 

"Cruciaţii" au recunoscut că nu-l pot opri în lot pe atacantul lateral, dacă va veni oferta potrivită. În plus, italienii au furnizat informaţii şi despre interesul lui AC Milan pentru internaţionalul român. 

Interesul pentru fotbalistul vândut de Gigi Becali este nou, iar Man ar putea deveni coleg cu Nicolae Stanciu, după ce au mai jucat împreună în naţionala României. În ultimele zile, publicaţiile din Turcia au transmis, la unison, că pentru mijlocaşul central a fost făcută o ofertă de peste 4 milioane de euro, cu un salariu anual de 1,3 milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: dennis mannicolae stanciutransferuri romani 

viewscnt
Articole similare