Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Depor, cu Pantilimon titular, a învins-o pe Las Palmas, dar a ratat calificarea în optimile Cupei Spaniei

Depor, cu Pantilimon titular, a învins-o pe Las Palmas, dar a ratat calificarea în optimile Cupei Spaniei
Comentarii

Deportivo La Coruna, cu portarul Costel Pantilimon integralist, a învins-o, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), pe Las Palmas, dar a ratat calificarea în optimile de finală ale Cupei Spaniei. După acest eşec, antrenorul gazdelor, Pako Ayestaran, a fost demis.

În tur, Las Palmas s-a impus pe terenul lui Depor, cu 4-1.

Miercuri, Deportivo a fost foarte aproape să egaleze scorul din tur. A condus cu 3-1, prin reuşitele lui E.Colak '43, Borja Valle '53 şi '80, respectiv Toledo '58 şi a primit golul de 3-2 în minutul 90+4, autor Loic Remy. La oaspeţi, Florin Andone nu a făcut parte din lot, după conflictul pe care l-a avut la antrenamente, în această săptămână, cu Arribas.

După a şaptea înfrângere în nouă meciuri, Pako Ayestarán a fost demis de la conducerea tehnică a echjipei UD Las Palmas. În campionat, Las Palmas este pe locul 19, penultimul, cu şapte puncte în 13 etape, după o victorie şi patru rezultate de egalitate. Deportivo este prima desupra "liniei" retrogradării, pe 17, cu 12 puncte.

În vârstă de 54 de ani, Pako Ayestarán era în funcţie din 27 septembrie, când l-a înlocuit pe Manolo Marquez. Paco Jemez, care a mai antrenat Las Palmas în sezonul 2010/2011, este favorit să preia conducerea tehnică a echipei.

Într-un alt meci din 16-imile Cupei Spaniei, Athletic Bilbao a fost învinsă, acasă, cu scorul de 1-0, de formaţia din liga a III-a Formentera (locul 14) şi a părăsit competiţia. În partida tur, scorul a fost 1-1.

În schimb, Atletico Madrid s-a calificat în optimi, după 3-0, pe teren propriu, cu Elche, tot din liga a III-a. Gimenez '31 şi Fernando Torres '33 şi i68 au adus victoria gazdelor, care remizaseră în tur, 1-1.

Afla mai multe despre: florin andonecupa spanieitoledopako ayestaranlas palmas 

viewscnt
Articole similare