Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Derby de la Madonnina” a ajuns la ediţia cu numărul 219. Ce spune omul care a ”trădat-o” pe Juventus pentru AC Milan!

”Derby de la Madonnina” a ajuns la ediţia cu numărul 219. Ce spune omul care a ”trădat-o” pe Juventus pentru AC Milan!
Comentarii

Inter - AC Milan este cel mai interesant meci care se dispută duminică în Europa. ”Derby della Madonnina” se joacă de la ora 21:45 şi aceasta va fi a 219-a ediţie.

În ultima perioadă, derby-ul oraşului Milano a produs o mulţime de goluri. Spre exemplu, ultimele două ”directe” s-au terminat la egalitate, ambele cu acelaşi scor, 2-2. Ultima dată când una dintre cele două echipe s-a impus, se întâmpla la şfârşitul lui ianuarie, 2016. Atunci, AC Milan a câştigat cu 3-0! De data aceasta, Inter este echipa favorită să câştige, întrucât are evoluţii mai bune ca Milan in ultima perioadă, reuşind să câştige patru din precedentele cinci jocuri.

Chiar dacă a semnat de câteva luni cu AC Milan, părăsind Juventus, Leonardo Bonucci vorbeşte despre atmosfera de pe San Siro, stadion pe care îl consideră cel mai important din Italia.

"San Siro face parte din istoria fotbalului, este cea mai importantă arenă din Italia. Când ajungi aici, San Siro are un efect asupra ta. Fanii ne pot ajuta în momentele dificile şi, alături de ei, ne bucurăm de două ori mai mult la succese. Proiectul Milanului m-a împins să aleg această provocare mare. Calificarea în finala Ligii Campionilor ar trebui să fie o ţintă minimă, în condiţiile în care Milan trebuie să joace în această competiţie în fiecare an", a spus Bonucci.

Afla mai multe despre: bonucciac milaninterderby della madonnina 

viewscnt
Articole similare