Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby de România a început! MM Stoica, mesaj pentru Dinamo: "Cât de mic să fii să faci asta... Ei îşi dau mileurile jos de pe televizor!"

Derby de România a început! MM Stoica, mesaj pentru Dinamo: "Cât de mic să fii să faci asta... Ei îşi dau mileurile jos de pe televizor!"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, nu s-a putut abţine la conferinţa de presă de astăzi şi i-a atacat ironic pe rivalii din Ştefan cel Mare.

"O să vedem cum o să fie în noul sezon cu Doar Dinamo Bucureşti. Că am văzut că şi-au pus pe tricouri... Cât de mic să fii ca să legitimezi un gest stupid al suporterilor? Înseamnă că tu l-ai făcut, că ăia n-aveau bani. Ei nu joacă prin Europa, ei îşi dau mileurile jos de pe televizor. Ştiu că nu e foarte plăcut, dar ce să faci?! O să le mai răspund atunci când vor fi prin play-off şi vor juca prin cupele europene", a comentat MM. 
 
„Câinii” au trei rânduri de echipament, cel considerat „acasă” fiind cel predominant roşu cu dungi subţiri albe este principal. Al doilea va fi cel alb cu dungi subţiri roşii, iar al treilea, şi cel mai spectaculos pentru suporterii echipei, este cel negru, cu dungi albe. Emblema imprimată este alb-negru, iar în zona abdomenului au fost desenaţi cei doi câini de pe emblemă! De asemenea pe echipamentul negru apare şi sloganul cunoscut al dinamoviştilor, „Doar Dinamo Bucureşti”  este pus pe tricou, iar în spatele gulerului apare mesajul rostit de „Unicul Căpitan Cătălin Hîldan”, mesaj care este pus şi în vestiarul allb-roşilor: „Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!”.

Afla mai multe despre: fcsbdinamogaleriemm stoicaironiimesajfaniscandal 

viewscnt
Articole similare