Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DERBY DE ROMÂNIA I Delegat după 7 ani! Ştim cine va conduce meciul de duminică dintre Dinamo şi FCSB

DERBY DE ROMÂNIA I Delegat după 7 ani! Ştim cine va conduce meciul de duminică dintre Dinamo şi FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Marius Avram a fost delegat de CCA, duminică seară, la Derby de România, bifând astfel al patrulea Dinamo-Steaua din carieră, egalând numărul de Derby-uri arbitrate de legendarul Nicolae Rainea.

Informaţia a fost publicată de Gazeta Sporturilor. În vârstă de 39 de ani, Avram a promovat în Liga 1 în 2007 şi face parte din lista arbitrilor care reprezintă România pe lista UEFA din 2010. A debutat în L1 în urmă cu 12 ani, la Farul - Jiul Petroşani, 0-0, iar de atunci a strâns 192 de meciuri pe prima scenă din România. 

În actualul sezon, arbitrul bucureştean a mai arbitrat-o pe Dinamo de două ori, în victoria cu FC Voluntari, 3-1, şi înfrângerea la scor, 4-0, cu Viitorul. Tot de două ori a fluierat-o şi pe FCSB, doar că steliştii n-au pierdut niciun joc: 2-1 cu Juventus Bucureşti şi 3-0 cu FC Botoşani, ambele meciuri s-au jucat în deplasare.  

Odată cu această delegare primită din partea Comisiei, Marius Aram bifează şi o bornă importantă în istoria arbitrajului în Derby de România, egalându-l la numărul de partide pe legendarul Nicolae Rainea, dar şi pe Gheorghe Limona.

Afla mai multe despre: marius avramdelegareccasteauadinamoderby 

viewscnt
Articole similare