Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Descindere" ca în Liga 1! Ce a făcut Florentino Perez după umilinţa suferită de Real Madrid cu Girona

"Descindere" ca în Liga 1! Ce a făcut Florentino Perez după umilinţa suferită de Real Madrid cu Girona

La Liga

Comentarii

Real Madrid are un start de sezon mult sub aşteptări, iar înfrângerea cu micuţa Girona, scor 1-2, a fost picătura care a umplut paharul pentru preşedintele Florentino Perez.

Galacticii au rămas deja la opt puncte în spatele rivalilor de la Barcelona, după doar opt etape, iar diferenţa pare greu de surmontat. Niciodată în istorie Real Madrid nu a reuşit să recupereze un deficit de opt sau mai multe puncte faţă de liderul campionatului şi să câştige în cele din urmă titlul.

Şedinţă dură în vestiar

Cotidianul spaniol Marca notează că Florentino Perez a intrat în vestiarul echipei după înfrângerea cu Girona, iar discursul său a fost extrem de dur la adresa jucătorilor.



"Meciul a fost pus în umbră de tensiunile politice, însă jucătorii nu au avut pur şi simplu nicio scuză pentru o asemenea evoluţie. Perez a mers în vestiarul echipei şi a fost extrem de nervos, fără să menajeze pe nimeni. Toţi sunt conştienţi de gravitatea momentului traversat de Real, rămasă la opt puncte în spatele Barcelonei", notează Marca.

Ronaldo şi Compania au şansa să se revanşeze în confruntarea cu Tottenham, din UEFA Champions League. Meciul Tottenham - Real Madrid este LIVE pe Telekom Sport 1 şi Facebook Telekom Sport România, miercuri, de la 21:45.

SUPER FOTBAL la Telekom Sport: trei zile cu 16 meciuri LIVE din cupele europene! Programul transmisiunilor din Champions League şi Europa League

 

Afla mai multe despre: real madridgironaflorentino perez 

viewscnt
Articole similare