Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute despre contractul lui Şumudică la Kayserispor! Preşedintele echipei a spus tot: ”Asta mi-a cerut imediat cum a venit”

Detalii neştiute despre contractul lui Şumudică la Kayserispor! Preşedintele echipei a spus tot: ”Asta mi-a cerut imediat cum a venit”

Stranieri

Comentarii

Erol Bedir, preşedintele celor de la Kayserispor, a dat câteva detalii despre contractul lui Marius Şumudică, dar şi despre primul lucru cerut de antrenorul român în momentul în care a ajuns în Turcia

Nu îl ştiam pe Şumudică, l-am văzut prima dată când a venit să semnăm. Mi-a zis, încă de la început, <<Găseşte-mi urgent un profesor să învăţ limba turcă>> şi asta m-a impresionat. Salariul lui este de 400.000 de euro pe an. Dacă noi decidem să-l dăm afară, atunci nu trebuie să plătim compensaţii.

În schimb, dacă el va dori să plece, va trebui să ne dea nişte bani. Aşa scrie în contract”, a spus Bedir, preşedintele lui Kayserispor.

CÂT VALOREAZĂ ECHIPA

Echipa valorează cam 12 milioane de euro, iar în perioada de transferuri am investit 1,6 milioane de euro. Suntem convinşi că Şumudică poate face lucruri mari la Kayserispor, asta se poate vedea încă de pe acum”, a încheiat Bedir în presa din Turcia.

Pe Telekom Sport ai tot fotbalul european! Gratis! Fii în primii 5000 şi ai acces timp de 3 zile pe platforma Telekom TV, să te bucuri de tot


 

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporsalariuturcia,  

viewscnt
Articole similare