Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detalii neştiute din relaţia lui Ianis cu Gică Hagi, dezvăluite chiar de fiul Regelui: ”El în general e exigent, dar cu mine era şi mai şi!”

Detalii neştiute din relaţia lui Ianis cu Gică Hagi, dezvăluite chiar de fiul Regelui: ”El în general e exigent, dar cu mine era şi mai şi!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a acordat un interviu inedit în revista Viitorului, în care a vorbit despre relaţia cu tatăl său, Gică Hagi.

Deşi criticii săi i-au reproşat întotdeauna că a ajuns unde este datorită numelui, Hagi Jr. mărturiseşte că tatăl său era mult mai exigent cu el decât cu restul jucătorilor de la Viitorul.

"Să ştii că uşor nu e să fii băiatul lui. Greutatea numelui, plus exigenţa lui. Bine, el în general e exigent, dar cu mine era şi mai şi! Sunt conştient că atunci când cineva se uită la mine, mă compară cu el, dar eu sunt Ianis şi caut să am stilul meu şi drumul meu în viaţă.", a recunoscut Ianis Hagi.

Fiul ”Regelui” a rememorat primele sale momente în care a luat contact cu fotbalul şi cum şi-a stârnit pasiunea pentru cel mai iubit sport din lume.

”De când eram mic mă jucam cu mingea prin casă, când singur, când cu bunicul. Chiar şi cu bunica, pe ea o puneam să fie portar! Bunicii din partea mamei, pe cei din partea tatei, din păcate, nu i-am cunoscut. E unul dintre regretele mele, ştiu că au fost oameni deosebiţi. Apoi, pe la 5 ani, mergeam cu bunicul la terenurile de la Arena Naţională şi mă uitam la băieţii care se antrenau. Mă lipeam de gard şi mă uitam la ei. Când am început să merg şi eu la fotbal, mă simţeam mândru că am ajuns ca băieţii la care mă uitam când eram mic.”, şi-a amintit cu plăcere Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare