Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliul inedit care-i sperie pe jucătorii lui Hagi înaintea meciului cu FCSB: "Nu orice echipă reuşeşte aşa ceva"

Detaliul inedit care-i sperie pe jucătorii lui Hagi înaintea meciului cu FCSB: "Nu orice echipă reuşeşte aşa ceva"

Fotbal intern

Comentarii

FC Viitorul se pregăteşte de meciul cu FCSB, apoi va intra în vacanţă, după un an plin de reuşite. În 2017, echipa pregătită de Gheorghe Hagi a produs surpriza şi a câştigat titlul în Liga I, astfel că a participat pentru prima dată în preliminariile Ligii Campionilor. N-a reuşit, însă, prea multe, fiind eliminată de APOEL, scor 1-4, la general.

"A fost un an foarte bun, cel mai bun an al meu de când m-am apucat de fotbal. Am câştigat campionatul, am fost convocat la naţionala de seniori. Este un regret şi pentru ce s-a întâmplat în Europa, dar, cel puţin din ce s-a întâmplat, am învăţat multe şi am acumulat mai multă experienţă.

Mai avem un meci cu Steaua şi trebuie să-l depăşim cu bine. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. Însă, ştim că ne va aştepta un meci foarte greu. Ei au reuşit să bată la Botoşani, unde nu prea câştiga multe echipe. Noi am pierdut la Craiova, ne-am revenit în meciul cu Chiajna, iar acum avem nevoie să continuăm cu încă un rezultat pozitiv" , a declarat Bogdan Ţîru.

Afla mai multe despre: dinamofc viitorulbogdan tirubotosanifcsbsteauaeuropa 

viewscnt
Articole similare