Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia şi lupta la titlu: "Obiectivul nostru e altul". Cum le caracterizează italianul pe CFR şi FCSB

Devis Mangia şi lupta la titlu: "Obiectivul nostru e altul". Cum le caracterizează italianul pe CFR şi FCSB

Superliga

Comentarii

Devis Mangia a vorbit la Telekom Sport despre implicarea Craiovei în lupta pentru titlu, precizând însă că nu vrea să se gândească la trofeu.

Tehnicianul oltenilor spune că sungurul său obiectiv este ca echipa să joace de la meci la meci mai bine. Italianul le caracterizează pe CFR şi FCSB drept două echipe "competitive".

"Pefer să vorbesc despre echipa mea, despre "alb-albaştri" (n.r. în română) decât să mă refer la CFR şi Steaua. Sunt două echipe competitive. Noi trebuie să fim concentraţi la munca noastră, la parcursul nostru. Vrem să luăm fiecare meci în parte, ştiu că nu place acest tip de raţionament, dar ăsta este modul meu de gândire şi la fel s-a întâmplat şi la experienţele mele precedente.

Trebuie să luăm meci cu meci, obiectivul este să creştem şi să facem de fiecare dată mai bine apoi la finalul sezonului vom vedea unde vom ajunge"
, a declarat Mangia la Telekom Sport.

5 - cinci puncte o despart în acest moment pe CS U Craiova de primul loc, ocupat de FCSB. Oltenii au 33 de puncte, în timp ce liderul are 38 de puncte. Locul 2 e ocupat de CFR Cluj, cu 37 de puncte
 

Afla mai multe despre: mangiacraiovafcsbcfrliga 1 

viewscnt
Articole similare