Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire cruntă pentru iubitorii de FIFA din România. Ce s-a întâmplat când au primit jocul acasă

Dezamăgire cruntă pentru iubitorii de FIFA din România. Ce s-a întâmplat când au primit jocul acasă

Diverse

Comentarii

Iubitorii de fotbal pe calculator au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au primit acasă noul joc FIFA. Deşi s-a anunţat că ţara noastră va avea, în sfârşit, o echipă de club inclusă în joc, ştirea respectivă s-a dovedit a fi una falsă.

Totul a început după ce mai multe site-uri specializate în gaming au anunţat că în noul FIFA va fi inclusă şi o echipă din România. Este vorba despre CFR Cluj, care, potrivit anunţului respectiv, ar fi urmat să se regăsească la secţiunea "Rest of the World".

Spre dezamăgirea fanilor, însă, informaţiile nu s-au confirmat, iar CFR Cluj nu face parte din jocul lansat marţi, în variantele Champions Edition şi Ultimate Edition. Ediţia standard, care vine la un preţ mai mic faţă de celelalte două, urmează să se lanseze vineri.

România rămâne astfel doar cu echipa naţională de fotbal licenţiată în mult îndrăgitul joc. În FIFA 19 se mai regăsesc, însă, majoritatea fotbaliştilor români care evoluează în străinătate, din joc făcând parte inclusiv Gheorghe Hagi, inclus în echipa legendelor.

 

 

Afla mai multe despre: fifa 19cfr clujdezamagire 

viewscnt
Articole similare