Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire totală la Craiova: ”Am pierdut două puncte, ne-au mai înjurat şi suporterii”

Dezamăgire totală la Craiova: ”Am pierdut două puncte, ne-au mai înjurat şi suporterii”
Comentarii

CSU Craiova a terminat la egalitate meciul cu Voluntari, scor 1-1, dar nu doar rezultatul i-a dezamăgit pe olteni. La ultimul meci pe care l-au jucat la Severin, jucătorii lui Mangia au fost criticaţi vehement de suporteri

Nu e nimeni fericit cu acest rezultat de egalitate, noi ar fi trebuit să fim mult mai buni şi să ne impunem. Voluntari a făcut ce ne aşteptam să facă, adică să se apere. Responsabilitatea este a mea şi îmi asum. Avem un calendar încărcat, a trebuit să menajez mai mulţi jucători.

Sunt însă fericit că a venit vremea să jucăm şi noi cu adevărat acasă. Abia aştept să debutăm pe noul stadion din Craiova, e superb”, a spus Mangia.

Jucătorii craioveni sunt şi mai supăraţi pe publicul de la Severin, iar căpitanul Băluţă i-a taxat dur pe suporteri.

După ce că eram noi dezamăgiţi că nu ne-a ieşit jocul şi că n-am reuşit să câştigăm, ne-au mai şi înjurat suporterii. Nu mai cuvinte urâte am auzit azi din tribune şi mă bucur că ne vom întoarce la Craiova, acolo unde suntem cu adevărat acasă”, a spus Băluţă, la Telekom Sport.

Suntem foarte dezamăgiţi pentru acest egal, am pierdut două puncte importante. Trebuie să ne revenim rapid şi să mergem la următorul joc cu încredere şi motivaţie pentru a recupera ce am stricat azi”, a spus Mateiu.

Afla mai multe despre: csu craiovavoluntarimangiamateiubaluta,  

viewscnt
Articole similare