Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgiţi că Simona nu joacă, unii fani şi-au scos la vânzare biletele pentru Fed Cup. VIDEO | Reacţia lui Halep

Dezamăgiţi că Simona nu joacă, unii fani şi-au scos la vânzare biletele pentru Fed Cup. VIDEO | Reacţia lui Halep

Tenis

Comentarii

Simona Halep nu va putea juca în meciurile de Fed Cup contra Canadei, din cauza accidentării suferite la Australian Open, iar unii suporteri au fost dezamăgiţi şi au început să-şi vândă biletele. Simona Halep este supărată pe situaţie.

Mulţi suporteri şi-au cumpărat bilete la meciurile de Fed Cup pentru a o susţine din tribune pe Simona Halep. Fostul lider mondial nu s-a putut recupera însă după accidentarea suferită la gleznă, la Australian Open şi nu poate juca pentru România. Totuşi, Halep a mers la Cluj - unde se dispută meciurile - dar pentru tratament şi pentru a le încuraja pe fete.

Acolo a aflat că unii suporteri şi-au scos biletele la vânzare, deoarece sunt dezamăgiţi că nu o pot vedea pe Halep. Tenismena născută în Constanţa spune însă că este supărată pe această situaţie şi le transmite suporterilor să fie lângă fete şi să le susţină:

”Îmi pare rău, nu ar trebui să facă treaba asta, pentru că fetele din echipă sunt şi ele în top 100, sunt şi ele jucătoare foarte bune şi sigur vor face tot ce pot ca să câştige meciul”, a declarat Simona Halep.



În absenţa Simonei Halep, lotul României este format din Sorana Cîrstea, Irina Begu, Raluca Olaru şi Ana Bogdan. Pentru Canada vor juca Bianca Andreescu, Carol Zhao, Katherine Sebov şi Gabriela Dabrowski.

Afla mai multe despre: fed cupsimona halepbileteromaniacanada 

viewscnt
Articole similare