Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru în ATP! Federer şi Nadal, aproape de retragere, Murray şi Djokovic sunt accidentaţi, iar acum a apărut un nou caz de dopaj

Dezastru în ATP! Federer şi Nadal, aproape de retragere, Murray şi Djokovic sunt accidentaţi, iar acum a apărut un nou caz de dopaj

Tenis

Comentarii

Thomaz Bellucci, acum pe locul 112 ATP, dar fost numărul 21 mondial, a anunţat, joi, că a fost informat în septembrie 2017 de ITF că a fost controlat pozitiv şi suspendat pentru cinci luni, până la 31 ianuarie, informează AFP.

Fostul numărul 1 brazilian a precizat că testul i-a fost făcut în iulie, la turneul de la Bastad, în Suedia. Bellucci, care îşi susţine nevinovăţia, a afirmat că a fost depistat cu un diuretic interzis, pe care l-ar fi consumat într-un "cocktail" de vitamine preparat de o farmacie.

Avocatul jucătorului, Pedro Fida, a adăugat că Bellucci ar fi putut fi suspendat patru ani, dar ITF i-a acordat doar perioada minimă, considerând că sportivul a comis o eroare, pe baza probelor medicale şi ştiinţifice aduse în favoarea lui.

În vârstă de 30 de ani, Bellucci nu a mai jucat de la finalul lunii august, spunând atunci că este accidentat la tendonul lui Ahile. Suspendarea sa va lua sfârşit la finalul acestei luni.

Afla mai multe despre: atpbelluccidjokovicmurraytenis 

viewscnt
Articole similare