Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DEZASTRU pentru Lucescu. Turcia a ratat prezenţa la Cupa Mondială după ce a fost UMILITĂ de Islanda!

DEZASTRU pentru Lucescu. Turcia a ratat prezenţa la Cupa Mondială după ce a fost UMILITĂ de Islanda!galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa lui Mircea Lucescu ratează calificarea la Campionatul Mondial, după ce a pierdut în faţa Islandei, scor 3-0. Spania s-a impus cu Albania şi este deja calificată.

UPDATE Rezultatele finale:

UPDATE. Naţionala pregătită de Mircea Lucescu este condusă la pauză, de către Islanda, cu scorul de 0-2. Într-un meci disputat de la ora 19:00, Ţara Galilor a trecut de Georgia cu 1-0.

Iată toate rezultatele la pauză:

Turcia - Islanda

Meciul va avea loc la Eskişehir. Din nefericire, Mircea Lucescu nu va putea sta pe bancă, întrucât a fost suspendat pentru o etapă de către FIFA, după confruntarea cu Ucraina, din urmă cu o lună, ”Il Luce” a intrat pe teren, la finalul meciului şi a încercat să le arate arbitrilor, pe un smartphone, greşelile imense de arbitraj. Fără el pe bancă, Turcia va avea o misiune extrem de grea - să câştige! Rezultatul de egalitate o avantajeaza pe Islanda, dar şi pe Ucraina. Aşa că naţionala din ţara ”semilunei” va accelera puternic în acest meci, fiind ultima ei şansă să obţina cel putin locul de baraj.

Georgia - Ţara Galilor

Ţara Galilor se deplasează pe terenul Georgiei, vineri, începând cu ora 19:00. Meciul contează pentru grupa D, din care mai fac parte Serbia, Irlanda, Austria si Moldova. Echipa lui Gareth Bale este pe locul secund al clasamentului, având cu patru puncte mai puţin ca Serbia. O victorie contra Georgiei este mandatorie, în conditiile în care Irlanda este la un singur punct in spate. Până acum, Ţara Galilor a demonstrat că prestaţia bună de la Euro 2016 n-a fost o simplă coincidenţă, reuşind să rămână fără înfrângere în preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Spania - Albania

Spania primeşte vizita Albaniei, într-un meci care le-ar putea asigura ibericilor calificarea la turneul final din Rusia. Victoria cu 3-0 împotriva Italiei, din urmă cu o luna, a făcut diferenţa în această grupă, întrucât, cele două mari puteri ale fotbalului mergeau cap la cap. Aşa că, în cazul unei victorii contra albanezilor, Sergio Ramos şi compania îşi asigură biletele pentru Mondial. Spania a câştigat toate meciurile din aceste preliminarii exceptând duelul cu Italia, de la Torino.

Programul de vineri:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lucescuturciapreliminariicm spania 

viewscnt
Articole similare