Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”. Tuchel, tiradă cu lacrimi în ochi după eliminarea lui Bayern Munchen din Champions League

”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”. Tuchel, tiradă cu lacrimi în ochi după eliminarea lui Bayern Munchen din Champions League
Comentarii

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general. În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

Tuchel, după Real Madrid - Bayern

Thomas Tuchel a vorbit despre eşecul suferit de bavarezi pe Santiago Bernabeu şi a lansat atacuri grave la adresa arbitrilor.

Antrenorul lui Bayern a pus la zid prestaţia brigăzii de pe ”Santiago Bernabeu”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”A fost o eroare comisă de cel mai bun jucător al nostru, care a salvat meciul până în acel moment. Este o eroare individuală care a schimbat soarta jocului. Apoi ne-a fost refuzat golul de 2-2. Ce cred despre Bernabeu? Are un efect asupra arbitrilor.

 Este o încălcare clară a regulilor! Este un dezastru. Este un dezastru total! La al doilea gol al Realului, au lăsat jocul să continue. Jocul trebuie să continue şi la noi, asta e regula clară. Prima greşeală este făcută de tuşier, a doua de arbitru. Este o încălcare clară a regulamentului!", a răbufnit antrenorul lui Bayern, citat de fcbinside.de.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Finala Ligii Campionilor se va disputa în data de 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra.

Ancelotti, replică pentru Tuchel

 „Ultima fază este destul de clară. Ar putea fi în ofsaid sau nu, dar noi ne-am oprit după fluierul arbitrului (n.r.- Mazraoui, anterior „golului” lui De Ligt). Este un arbitru de nivel înalt.

Aşa şi noi putem să ne plângem de golul anulat lui Nacho. Kimmich se aruncă, pur şi simplu, pe gazon”, a fost răspunsul lui Carlo Ancelotti, citat de AS, pentru Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: thomas tuchelbayernchampions league 

viewscnt
Articole similare