Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire de senzaţie a lui Adrian Mutu: "Am fost aproape să semnez cu Real Madrid!"

Dezvăluire de senzaţie a lui Adrian Mutu: "Am fost aproape să semnez cu Real Madrid!"

Special

Comentarii

Adrian Mutu a fost considerat urmaşul de drept al lui Gheorghe Hagi în echipa naţională a României, iar cariera sa internaţională a fost una strălucitoare, chiar dacă nu s-a ridicat în totalitate la nivelul aşteptărilor.

Mutu e unul din puţinii atacanţi străini care au depăşit borna celor 100 de goluri marcate în Serie A, iar în CV-ul său sunt trecute echipe mari ale continentului precum Chelsea, Juventus sau Inter Milano.

Într-un interviu pentru Eu Sunt 12, fostul atacant a dezvăluit în premieră că la un moment dat, când se afla în top din punct de vedere sportiv, s-a aflat în negocieri pentru un transfer la Real Madrid. Mutarea nu s-a concretizat însă.

Discuţiile ar fi avut loc în 2003, în prima eră "Galactică" a Realului, înainte ca Mutu să semneze cu Chelsea, într-o tranzacţie de 25 de milioane de lire sterline.


"Am fost aproape să semnze cu Real Madrid. Nu s-a aflat de acest lucru. Nu ştiu de ce nu s-a mai realizat transferul, probabil că au renunţat la mine", a declarat Mutu, conform Eu Sunt 12.


 

Afla mai multe despre: adrian mututransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare