Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri. Cum a fost contactat Ganea de Athletic Bilbao: "Te vrem!" De ce s-au răzgândit spaniolii după ce l-au văzut jucând

Dezvăluiri. Cum a fost contactat Ganea de Athletic Bilbao: "Te vrem!" De ce s-au răzgândit spaniolii după ce l-au văzut jucând

La Liga

Comentarii

Cotidianul basc El Correo publică astăzi un articol amplu despre situaţia transferului lui Cristi Ganea la Athletic Bilbao.

Sursa citată oferă detalii despre modul în care fotbalistul a fost contactat de gruparea din La Liga, însă precizează că mutarea are în acest moment şanse mici să se mai realizeze, după ce scouterii grupării basce l-au văzut juând live pe Ganea.

"Athletic i-a transmis lui Ganea din octombrie care vor fi paşii de urmat. A fost sunat de directorul general Jon Berasategi: "Te avem pe listă. Nu te înţelege cu nimeni", i-au spus jucătorului", scriu cei de la El Correo.

Au venit special pentru el în România

Totuşi, la începutul lui decembrie apropiaţii jucătorului ar fi fost anunţaţi de directorul sportiv José María Amorrortu că mutarea a picat. Motivul e oferit tot de jurnaliştii spanioli. "Doi antrenoi, Blas Ziarreta şi Antonio Karmona, au călătorit în România să urmărească un meci jucat de fundaşul de bandă. În dosarul ajuns la conducerea clubului se preciza că acestuia îi lipseşte rigoarea defensivă pentru a juca la Athletic.

Este un aspect despre care însuşi jucătorul a admis că trebuie îmbunătăţit şi la care lucrează alături de antrenorul şi patronul clubului său, Gheorghe Hagi, dar şi cu selecţionerul român, Cosmin Contra. Ganea este o extremă transformată în fundaş lateral de Hagi, căruia îi place capacitatea sa de a urca în atac", scriu spaniolii.

Chiar dacă transferul la Bilbao nu se va realiza, Ganea are toate şansele să ajungă în Spania, în condiţiile în care mai e dorit de Malaga şi Espanyol. Freiburg, Olympiacos şi Panathinakos sunt alte echipe interesate de jucătorul de bandă stângă.

Afla mai multe despre: ganeahagibilbaoviitorultransfer 

viewscnt
Articole similare