Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri despre Harlem Gnohere: ”Când a venit era cât ursul. Asta este problema lui”

Dezvăluiri despre Harlem Gnohere: ”Când a venit era cât ursul. Asta este problema lui”

Superliga

Comentarii

Harlem Gnohere n-a jucat în prima etapă din campionat deoarece are un kilogram în plus faţă de greutatea normală. Mircea Rednic spune că atacantul francez are mari probleme cu greutatea, dar este un atacant care poate fi decisiv.

Mircea Rednic a fost cel care l-a adus pe Harlem Gnohere la Dinamo şi atacantul francez avea încă de atunci probleme cu greutate. De altfel, înainte de a semna cu Dinamo, a fost refuzat de Petrolul din cauza kilogramelor în plus. Chiar şi aşa, s-a impus la Dinamo şi calităţile de marcator i-au adus un transfer la FCSB.

Rugat să comenteze despre decizia lui Dică de a-l lăsa în afara lotului în prima etapă, din cauză că are un kilogram în plus, Mircea Rednic s-a amuzat:

”Păi eu înseamnă că nici nu trebuia să îl iau, cum a venit... A venit, cât ursul era. Când ai un jucător ca el... şi asta a fost problema lui. Dacă avea doar un kilogram, era ”piesă”. Eu mă bucuram, îl pupam când ajungea la un kil (n.r. de greutatea indicată). La mine, niciodată nu cred că a fost sub trei kile. Dar juca. E un atacant care, dacă are mingi în faţă, o bagî în poartă din orice poziţie. Asta e calitatea lui. Dar acum, asta e decizia antrenorului sau a antrenorilor, că sunt mai mulţi antrenori pe acolo (n.r. referire la Gigi Becali)”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicharlem gnoherefcsbliga 

viewscnt
Articole similare