Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din copilăria lui Ianis Stoica, puştiul de la FCSB care a impresionat pe toată lumea

Dezvăluiri din copilăria lui Ianis Stoica, puştiul de la FCSB care a impresionat pe toată lumea

Superliga

Comentarii

Generaţia de mâine a roş-albaştrilor arată foarte bine. S-a văzut asta la meciul de Cupă cu Sănătatea Cluj. Ianis Stoica a debutat cu gol în tricoul roş-albastru, spre bucuria tatălui său, fostul stelist, Pompiliu Stoica.

Invitat în studioul Telekom Sport, Pompiliu Stoica a retrăit debutul fiului său, Ianis, la prima echipă, în meciul din 16-imile Cupei României, Sănătatea Cluj - FCSB: ”Abia joi seară am sărbătorit ... dar nu ca la Piatra Neamţ”.

Crescut de mic pe lângă fotbal, Ianis a devenit, la 14 ani, al treilea cel mai tânăr debutant din Liga I: ”Mândrie, mândrie şi o mulţumire sufletească, pentru că munca lui şi sacrificiile noastre au fost încununate cu succes. Are tot viitorul în faţă”

Seniorul Stoica şi-a amintit la Telekom Sport şi de copilăria fiului Ianis: ”S-a născut într-o zi în care eu şi soţia făceam un an de când eram căsătoriţi, ne pregăteam să sărbătorim, numai că m-a anunţat soţia că va veni un copil pe lume... El de mic venea la meciuri, cadou i-am luat o minge de burete pe care o are şi acum”.

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbpompiliu stoica 

viewscnt
Articole similare