Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din interior. Ce părere are Edi Iordănescu despre Ianis Hagi, după „pressing-ul” lui Gică Hagi din ultimele zile

Dezvăluiri din interior. Ce părere are Edi Iordănescu despre Ianis Hagi, după „pressing-ul” lui Gică Hagi din ultimele zile

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit ce părere are selecţionerul Edi Iordănescu despre Ianis Hagi.

Dezvăluiri din cadrul echipei naţionale. Adevărata opinie a selecţionerului despre Ianis Hagi

Deşi nu este titular la echipa de club, Ianis Hagi rămâne unul dintre cel mai importanţi fotbalişti ai echipei naţionale. Chiar şi aşa, tatăl său face presiuni cu privire la numărul de minute jucate de mijlocaş în tricoul României.

Totuşi, Andrei Vochin, oficialul FRF, crede că Edi Iordănescu are o părere foarte bine conturată despre Ianis Hagi, astfel că nicio intervenţie din partea tatălui său nu va putea să îi schimbe opinia.

„Edi a gândit planul pentru Ianis de foarte mult timp. A fost şi situaţia când nu a fost chemat la lot, a fost o acţiune, iar el venea imediat după accidentare şi nu a fost chemat la lot. A avut atunci Edi o discuţie cu el şi i-a spus cum stau lucrurile. Apoi, când lucrurile au fost bune, Ianis Hagi a fost chemat la lot.

Un lucru este limpede, pe Edi nu-l ating lucrurile astea (n.r. declaraţiile lui Gică Hagi). Părerea lui despre Ianis Hagi e atât de bine conturată, încât nu mai are nevoie de niciun fel de avocat”; a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Declaraţiile lui Gică Hagi au ajuns până la FRF: „Aşa putea veni şi tatăl lui Man să ne spună ce să facem!” | EXCLUSIV

Andrei Vochin i-a dat replica lui Gică Hagi cu privire la titularizarea lui Ianis la echipa naţională.

„Ianis Hagi, în structura de lot a lui Edi Iordănescu, figurează ca aripă dreaptă. Acolo pe postul lui, ghinionul lui Ianis şi norocul nostru e că îl avem şi pe Dennis Man, fotbalistul cu cea mai bună formă demonstrată în momentul ăsta. Şi tot acolo îl avem şi pe Moruţan.

Probabil că dacă nu juca Man deloc, venea tatăl lui şi ne spunea şi el că nu e în regulă că cel mai în formă jucător nu este titular. După aia putea veni şi tatăl lui Moruţan să ceară explicaţii.

Cred că această concurenţă foarte mare de pe acea poziţie l-a făcut pe Edi să gândească pentru tot grupul, pentru toată echipa. Oricum, eu cred că Man, Ianis şi Moruţan au fost cei mai buni cu Columbia.

Ianis şi Man au intrat de pe bancă, iar Moruţan fiind titular mi s-a părut cel mai bun de pe teren”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescuianis hagiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare