Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din intimitatea steliştilor! Ce făcea Becali când mergea în vestiar: ”Era total diferit faţă de ce vedeţi la televizor”

Dezvăluiri din intimitatea steliştilor! Ce făcea Becali când mergea în vestiar: ”Era total diferit faţă de ce vedeţi la televizor”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are obiceiul de a critica jucătorii la televizor după meciuri, dar situaţia se schimbă radical atunci când patronul roş-albaştrilor vine în vestiar.

Ionuţ Rada, fostul jucător de la FCSB, a povestit cum se schimbă Becali în momentul în care vine să vorbească direct cu jucătorii în vestiar.

Lucrurile stau complet diferit în vestiar faţă de ce se vede la televizor. Şi când jucam acolo obişnuia să critice anumiţi jucători la televizor, dar când venea în vestiar lucrurile se schimbau complet. Ne spunea că a vorbit la cald, că să nu punem la suflet pentru că aşa este el, se enervează şi îi trece repede. În vestiar ne încuraja, ne susţinea, nu se punea problema să vorbească precum la televizor. Oricum, ca să joci la Steaua trebuie să ai un psihic tare", a declarat Ionuţ Rada, la LookSport.

Rada a jucat în tricoul roş-albastru timp de trei sezoane, între 2007 şi 2010.

Afla mai multe despre: ionut radagigi becalifcsb,  

viewscnt
Articole similare