Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri în premieră făcute de patronul FCSB despre transferul lui Omrani. "Pot să vă arăt ce mesaj mi-a trimis!"

Dezvăluiri în premieră făcute de patronul FCSB despre transferul lui Omrani. "Pot să vă arăt ce mesaj mi-a trimis!"

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani, 24 de ani, şi-a rugat impresarul să-l transfere din Gruia la FCSB, dar acum jucătorul neagă că s-a întâmplat asta.

În urmă cu o săptămâna patronul vicecampioanei declara: "La Omrani m-a sunat impresarul să mă întrebe dacă-l vreau şi am zis că da. Dar nu pot vorbi acum, ci doar când îmi permite regulamentul. Dacă nu-l putem lua, nu mă interesează. Impresarul mi-a spus că poate pleca liber la iarnă!".

Chiar şi Iuliu Mureşan, preşedintele clujenilor, spune că francezul are contract până în 2019, dar că e de vânzare în orice moment: "Jucătorii noştri sunt şi ei transferabili. Dacă Steaua plăteşte un preţ corect, ne putem înţelege. Nu ne-am gândit încă la sumă, dar va fi peste un milion de euro. Aşteptăm să discute cu noi, vorbim, vedem dacă ne putem înţelege sau nu". 

Ieri Gigi Becali a venit cu noi declaraţii pe margine acestui subiect: "Omrani spunea că mint. Pot să vă arăt ce mesaj mi-a trimis impresarul. Nu ne-am interesat noi de Omrani, impresarul m-a sunat dacă îl vreau. Am zis că Băluţă e singurul pe care l-aş vrea. Am fost întrebat şi am răspuns la întrebare".

"Omrani a dat şi el un gol şi deja îl ia Steaua? Are un singur gol marcat. În rest, n-a făcut nimic. Mai întâi să facă ceva pentru CFR, apoi să-l ia altă echipă. Cred că se vorbeşte cam repede de Omrani. El n-a jucat deloc bine în primele meciuri. A dat un gol în ultima perioadă, iar acum se vorbeşte de un transfer al lui. Mi se pare incredibil. El e bolnav acum, dar nu cred că s-a îmbolnăvit din cauza acestei ştiri. Nu s-a antrenat ieri, l-a durut în gât, dar noi nu ne-am gândit că se mai antrenează după golul ăla" , spunea Dan Petrescu în urmă cu o săptămână.

 

Afla mai multe despre: omranigigi becalisteauafcsbdan petrescuinterestransfer 

viewscnt
Articole similare