Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile despre Denis Alibec! Are MARI PROBLEME MEDICALE: "A făcut o hemipareză!"

Dezvăluiri incredibile despre Denis Alibec! Are MARI PROBLEME MEDICALE: "A făcut o hemipareză!"

FCSB

Comentarii

Emilia Stroe, mama fotbalistului Denis Alibec, a declarat că acesta a jucat şi după ce a suferit o hemipareză şi lua 12 medicamente pe zi. Ea a mai spus că jucătorul are în prezent dureri foarte mari din cauza pubalgiei.

"Nu ştiu dacă multă lume cunoaşte acest amănunt: Denis are hemipareză. Cum poate fi acuzat un fotbalist că nu joacă pentru echipă, atunci când a intrat în teren şi cu hemipareză. După meciul cu CFR de anul trecut, în care a fost eliminat, a doua zi dimineaţă, când s-a trezit, la ora 5:00, avea faţa strâmbă. Peste o oră a ajuns de urgenţă la Spitalul Militar", a dezvăluit mama lui Alibec pentru Fanatik.

Aceasta a comentat şi escapada fiului său de la munte, înaintea meciului cu Viitorul în care nu a fost oprit în lot de Nicolae Dică: "După ce a fost anunţat că nu face parte din lot pentru meciul cu Viitorul, Denis m-a sunat şi m-a anunţat că pleacă la munte. A fost acolo cu fratele meu şi cumnata, precum şi cu trei prieteni. S-a plimbat, a făcut bazin, nicidecum nu a schiat. Iar ochelarii respectivi îi poartă tot din cauza acelei hemipareze, pentru că a rămas cu o sensibilitate la microbi, la lumină. După două zile s-a întors acasă".

Afla mai multe despre: denis alibecprobleme medicalesemiparezaproblemesteauaaccidentarefcsb 

viewscnt
Articole similare