Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB: "Dică a spart uşa şi s-a tăiat la mână! Ăla a fost pentru mine momentul zero"

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB: "Dică a spart uşa şi s-a tăiat la mână! Ăla a fost pentru mine momentul zero"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a povestit un episod din vestiarul echipei care a avut loc imediat după ce echipa pierdea cu 1-0 în deplasarea de la Ovidiu cu Viitorul.

"Cu Dică, Budescu şi tot vestiarul am alta. Este un episod incredibil. Ăla a fost pentru mine momentul zero. După eşecul cu Viitorul, Dică s-a închis într-o sală, aici sus la cantonament, doar el cu jucătorii. Uşa aia e spartă de Dică, care s-a tăiat la mână şi după aia a arătat pe tablă cu mâna tăiată şi aşa mai departe. Au stat vreo oră şi jumătate, eu nu am intrat. A spus fiecare ce are de spus, iar din momentul ăla noi am avut 10 victorii şi 3 rezultate de egalitate, în condiţiile în care un rezultat de egalitate a fost ăla de la Cluj, cu penalty la Benzar la 1-1, un rezultat de egalitate a fost cu porcăria asta cu Beer Sheva, când trebuia eliminare şi penalty. Este inuman ce s-a întâmplat acolo.

Singurul rezultat de egalitate unde nu avem nimic de comentat a fost 0-0 la Voluntari. Când am ratat, dar se mai întâmplă. Avem 38 de goluri marcate şi 8 goluri primite, astea sunt rezultatele echipei de la momentul ăla. Dică a făcut atunci o chestie extraordinară, iar echipa asta a început să sudeze relaţiile şi să fie o prietenie între jucători. Parcă a fost altceva decât a fost până acum datorită unui singur fotbalist, Constantin Budescu. El a fost catalizatorul acestei echipe. Un om care se bucură de fiecare clipă de viaţă pe care o trăieşte", a spus MM în Fanatik.

Afla mai multe despre: nicolae dicascandalproblemedezvaluirimihai stoicafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare