Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile făcute de un fost jucător de la FCSB: ”Toată lumea primea banii, mai puţin eu! Visul se transformase în coşmar”

Dezvăluiri incredibile făcute de un fost jucător de la FCSB: ”Toată lumea primea banii, mai puţin eu! Visul se transformase în coşmar”

FCSB

Comentarii

A venit la FCSB, a jucat în meciuri de vis în Europa League şi Liga Campionilor, dar totul s-a schimbat brusc. Un străin apreciat de suporterii roş-albaştrilor a oferit detalii neştiute într-un interviu cu cărţile pe faţă.

În 2012, Daniel Georgievski ajungea la FCSB şi îşi îndeplinea, în cei doi ani petrecuţi la echipă, visurile copilăriei. Bifa meciuri în Europa League, câştiga campionatul la pas în Liga I şi evolua în grupele Ligii Campionilor.

Fundaşul născut în Australia avea însă să rămână cu un gust amar, după ce situaţia sa s-a schimbat dramatic.

Totul a început după ce patronul nostru a intrat la închisoare. Nu am mai putut lua legătura cu el, iar cineva cred că îi tot spunea lucruri rele despre mine. Nu am mai prins echipa, deşi mă antrenam excelent, iar şansele pe care le-am primit au fost puţine.

Mai mult, în finala Cupei am fost scos în minutul 44. A fost cea mai mare palmă, am simţit atunci că nu mă mai vor, dar când le-am zis să plec nu au fost de acord. Toată lumea primea banii, mai puţin eu. La final, ca să nu aibă probleme cu UEFA, mi-au dat salariile restante, dar nici vorbă de bonusuri. A fost urât ce s-a întâmplat”, a spus Georgievski pentru un site din Australia.

Afla mai multe despre: georgievskifcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare