Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri incredibile făcute în presa internaţională. Simona Halep şi Darren Cahill ar putea să nu mai colaboreze în sezonul viitor!

Dezvăluiri incredibile făcute în presa internaţională. Simona Halep şi Darren Cahill ar putea să nu mai colaboreze în sezonul viitor!

Simona Halep

Comentarii

Presa internaţională scrie că Cahill ar putea să devină antrenorul elveţianul Stanislas Wawrinka, locul 9 WTA, care s-a despărţit de antrenorul său, Magnus Norman, după patru ani.

Stan şi Normam au câştigat împreună trei turnee de Grand Slam, dar cei doi au decis să nu mai continue colaborarea. Presa din Elveţia scrie că Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, ar putea să-l pregătească pe Wawrinka începând cu noul sezon. Antrenorul australian este pe o listă cu posibili antrenori ai lui Stan, pe care se mai află Jonathan Wawrinka, Yannick Fattebert, Claudio Mezzadri, Mikael Tillstrom.

"Mereu am spus că există un ciclu de, probabil, 3 sau 4 ani în care antrenezi un jucător şi-l înveţi tot ce poţi, îi dai cât de multă informaţie poţi. Practic, eşti dispus să dai totul până devii inutil, iar în tenis, pentru că lucrezi cu un singur jucător, există un maximum de informaţie pe care i-o poţi transmite. E un ciclu scurt dacă e să compari cu alte sporturi sau sporturi de echipă, unde lucrurile continuă să se schimbe", a explicat Cahill citat de Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: darren cahillsimona haleptenisproblemedespartireantrenorstanislas wawrinka 

viewscnt
Articole similare