Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri senzaţionale în direct la Telekom Sport. Ce jucător de la Steaua era scos în cluburi de Miu :)

Dezvăluiri senzaţionale în direct la Telekom Sport. Ce jucător de la Steaua era scos în cluburi de Miu :)

FCSB

Comentarii

Camerunezul Nana Falemi a evoluat pentru Steaua între 2000 şi 2005, timp de doi ani avându-l coleg şi pe Iulian Miu, actual expert Telekom Sport.

Falemi a recunoscut în cadrul emisiunii Sport Report că nu era un împătimit al vieţii de noapte, însă Miu îl convingea deseori să petreacă în cluburi. 

"Eu am debutat la Steaua cu un cartonaş roşu, iar apoi, în următorul meci, iar am fost eliminat. Mental m-am echilibrat însă, m-a ajutat şi colectivul. Totul a intrat în normal apoi. Golofca vrea să demonstreze, trebuie să fie sfătuit însă, îşi doreşte prea mult, ia multe acţiuni individuale în bandă. Trebuie să colaboreze cu jucătorii din ofensiva echipei. 

Sunt născut şi crescut în Bucureşti. Dar trebuie să recunosc că eram foarte concentrat pe viaţa sportivă în acea perioadă. Spre exemplu, pe mine Miu mă scoatea în cluburi. După meci mă anunţa. El avea şi o maşină decapotabilă cu instalaţie de sonorizare de vreo 2.000 de euro. Când mergeam la mare, se auzea în toată staţiunea.

Eu am progresat profesional, ca jucător, pentru că în fiecare zi trebuia să trag tare la antrenamente cu jucători precum Lăcătuş sau Dănciulescu. Dacă nu veneai pregătit, te călcau ăia în picioare" - a dezvăluit Nana Falemi la Telekom Sport. 

Nana Falemi a cucerit alături de Steaua două campionate naţionale şi o Supercupă a României. 

Afla mai multe despre: nana falemiiulian miusteauafcsbdistractie 

viewscnt
Articole similare