Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri tari făcute la Telekom Sport despre alegerile LPF: "Există un câştigător cert"

Dezvăluiri tari făcute la Telekom Sport despre alegerile LPF: "Există un câştigător cert"

Superliga

Comentarii

Marius Stan, expertul Telekom Sport, crede că Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al LPF, are toate şansele să obţină un nou mandat la şefia Ligii 1. Singurul contracandidat al lui Iorgulescu va fi Sorin Drăgoi, preşedintele celor de la ACS Poli Timişoara.

Adunarea Generală pentru alegerea preşedintelui LPF, pentru mandatul 2017-2022, va avea loc, luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Analizand foarte bine realitatea din teren, constat, eu cel putin, ca exista doar un castigator cert. Cine? Evident, Gino. Pentru ca are in mana contractul privind drepturile TV. Are tot in mana, oportunitatea prelungirii prin act aditional inca trei ani, si de fapt aceasta este miza candidaturii in continuare.

Am si asa un feeling care imi spune ca nu neaparat interesul fotbalului reprezinta miza acestor alegeri, ci interesul reprezentat stric de acest contract. Contractul asta este in afara legii. Stiti foarte bine, a fost atribuit direct. Lucrul asta este interzis de consiliul concurentei" - a spus Marius Stan.

Afla mai multe despre: marius stanlpfgino iorgulescusorin dragoi 

viewscnt
Articole similare