Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Di Maria a recunoscut negocierile cu FC Barcelona

Di Maria a recunoscut negocierile cu FC Barcelona

Campionate

Comentarii

Angel Di Maria a recunoscut că a negociat în vară cu FC Barcelona, dar transferul nu s-a realizat. Catalanii au încercat să-l ia pe Di Maria de la PSG pentru a ocupa locul lăsat liber în echipă de Neymar, transferat chiar de clubul din Paris.

Şefii lui FC Barcelona au fost prinşi pe picior greşit când PSG a ales să-i plătească lui Neymar clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro. Imediat, catalanii au căutat un înlocuitor care să se ridice la acelaşi nivel. Pe listă au fost Dembele, Di Maria şi Coutinho. Până la urmă, a fost ales Dembele.

Di Maria recunoaşte că a fost foarte aproape de un transfer pe Camp Nou, dar nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care mutarea nu s-a realizat. Mijlocaşul de 29 de ani a ţinut să sublinieze că nu trecutul său la Real Madrid a fost cauza pentru care acest transfer nu s-a realizat.

”Am fost aproape de Barcelona - aproape şi departe, în acelaşi timp. Este greu să ajungi la un asemenea club. Nu s-a făcut transferul, dar viaţa te surprinde uneori, nu ştii niciodată. Şansa de a merge acolo nu a fost afectată de faptul că am purtat tricoul lui Real Madrid. Am fost fluierat de câteva ori pe Camp Nou, dar nimic ieşit din comun”, a declarat Angel Di Maria, potrivit ESPN.

Angel Di Maria a jucat la Real Madrid în perioada 2010-2014, iar campioana Spaniei s-a despărţit destul de uşor de el. Di Maria a plecat apoi la Manchester United, care a plătit 75 de milioane de euro. În afară de PSG, United şi Real, Di Maria a mai jucat pentru Rosario Central şi Benfica.

Afla mai multe despre: angel di mariapsgfc barcelona 

viewscnt
Articole similare