Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog inedit între Sânmărtean şi Mutu! Ce i-a transmis selecţionerul României U21 fostului mijlocaş: "Tu de asta n-ai ajuns mai sus"

Dialog inedit între Sânmărtean şi Mutu! Ce i-a transmis selecţionerul României U21 fostului mijlocaş: "Tu de asta n-ai ajuns mai sus"

Fotbal

Comentarii

Lucian Sânmărtean a făcut o dezvăluire inedită despre un dialog pe care l-a avut cu Mutu, în urmă cu mai mulţi ani.

Sânmărtean a fost unul dintre cei mai tehnici jucători din istoria fotbalului românesc, care însă n-a evoluat la întregul său potenţial. Fostul internaţional român are doar 21 de selecţii pentru naţionala României, iar singurele trofee câştigate în carieră sunt un titlu şi o Supercupă, cu Panathinaikos, şi un titlu cu FCSB.

În plus, Sămârtean a fost declarat cel mai bun jucător român în anul 2014, când ajunsese deja la 34 de ani.

Dialog incredibil între Sânmărtean şi Mutu

”Eu am fost mai boem, aşa. Lumea când începea să mă aprecieze, eu mă retrăgeam. Mutu mi-a zis aşa: <<Tu nu ai ajuns mai sus fiindca îţi era frică de succesul pe care puteai să-l ai>>. A fost foarte interesantă analogia lui. Lumea apreciază jucătorii care fac performanţă. Jucătorii care fac performanţă sunt jucătorii mari, cu o carieră bogată, cum au fost Mutu, Chivu, Lobonţ, Contra, Pancu, jucători mari…

Nu mai zic de Hagi sau Popescu, care au evoluat la cel mai înalt nivel. Unii jucători fac performanţă, iar alţii au un real talent. Pot surveni o serie de probleme, poţi avea accidentări, nu dai de un antrenor care să te înţeleagă sau de o echipă mare. Una e jucătorul talentat şi alta e jucătorul care face performanţă”, a declarat Sânmărtean, conform Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: lucian sânmărteanadi mutu 

viewscnt
Articole similare