Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog savuros între Pancu şi Niculae despre situaţia în care a ajuns Rapid: "Băi hahalero, tu îţi dai seama de asta?!" :)

Dialog savuros între Pancu şi Niculae despre situaţia în care a ajuns Rapid: "Băi hahalero, tu îţi dai seama de asta?!" :)

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu şi Daniel Niculae au fost pe teren în victoria cu 2-0 obţinută aseară de Rapid împotriva celor de la Carmen Bucureşti

După meci, Pancu a dezvăluit un scurt dialog avut zilele precedente cu Niculae, cu privire la situaţia dramatică în care se regăseşte clubul Rapid. 

"Râdeam cu Nico acum două zile şi chiar îi spuneam: «Băi hahalero, că aşa ne alintăm noi unul pe altul, tu îţi dai seama că noi suntem cu Rapidul lui Stănescu şi Marian, iar ceilalţi sunt cu Rapidul la care am jucat noi?» Vă daţi seama în ce situaţie am ajuns?" - s-a amuzat Daniel Pancu. 

Academia Rapid a câştigat cu 2-0 partida jucată în Giuleşti împotriva celor de la Carmen Bucureşti, revenind pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a. Ambele goluri au venit în ultimele cinci minute de joc. 

Sursa foto: fanatik.ro

Afla mai multe despre: daniel pancudaniel niculaerapidgiulesti 

viewscnt
Articole similare