Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialogul purtat de Găman cu jucătorii Iaşiului, după penaltyul acordat: "Ne-a spus că e foarte sigur... D-aia a dat penalty după 5 minute!"

Dialogul purtat de Găman cu jucătorii Iaşiului, după penaltyul acordat: "Ne-a spus că e foarte sigur... D-aia a dat penalty după 5 minute!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi OSK - CSM Poli Iaşi 2-1. Moldovenii au condus, până în finalul primei reprize, însă gazdele au întors scorul graţie golurilor marcate de Fulop (45) şi Astafei (85).

Reuşita de 1-1 a venit în finalul primei reprize, după o fază controversată, în care Găman a dictat penalty după o cădere a lui Stefan Nikolic, deşi iniţial făcuse semn că jocul poate continua (VEZI AICI FAZA)

Cosmin Frasinescu, jucătorul care l-a doborât pe Nikolic în careu, a povestit după meci cum a decurs dialogul dintre centralul George Găman şi jucătorii oaspeţilor.

"Am alergat după minge, a fost un duel în careu, dar domnul Găman a văzut penalty! Pentru că a fost foarte sigur, de aia a ezitat atât! Aşa a spus, că a fost foarte sigur că a fost penalty! De asta a şi dat penalty după cinci minute!

A fost chiar în ultimul minut al primei reprize... Vă daţi seama că psihologic a fost un moment destul de greu pentru noi. Mai multe nu pot să spun"
, a declarat Cosmin Frăsinescu la Telekom Sport, după meci.

Afla mai multe despre: csm poli iasigamansepsi 

viewscnt
Articole similare