Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, atac furibund înainte de FCSB - Dinamo: "Vorbeşte el despre mine?! Să se mai uite la fotbal"

Dică, atac furibund înainte de FCSB - Dinamo: "Vorbeşte el despre mine?! Să se mai uite la fotbal"

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, l-a criticat pe Bogdan Mara pentru declaraţiile făcute la finalul meciului dintre CFR Cluj şi echipa sa.

"Am tot văzut că vorbeşte Mara. Dar nu ştiu dacă s-a uitat puţin pe statistică. În ultimele 20 de minute am avut posesie 72 cu 28, contra echipei care vrea să câştige campionatul. Noi la 1-1 atacam în deplasare şi voiam să câştigăm. Nu eu sunt cel care a făcut două schimbări în minutele 85 şi 90. Mara să se mai uite la fotbal apoi să vorbească. Vorbeşte Mara despre mine, să fim serioşi...

Vreau să-i spun că, deocamdată, noi suntem în grafic şi facem performanţă. Suntem în grupele Europa League, unde deja am câştigat un prim meci, suntem pe locul doi în campionat, într-adevăr eu au mai multe puncte. Numai că noi am avut meciuri în care am schimbat şi câte 10 jucători, în timp ce ei au schimbat maxim doi-trei jucători, la meciurile din trei în trei zile.", a spus Dică la conferinţa de presă. 

FCSB - Dinamo se joacă duminică seara, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO pe www.telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: nicolae dicabogdan maraliga 1fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare