Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, despre strategia FCSB şi transferurile anunţate de Becali: "Nu cred că mai poate aduce atâţia jucători!" Când va putea fi folosit Zlatinski

Dică, despre strategia FCSB şi transferurile anunţate de Becali: "Nu cred că mai poate aduce atâţia jucători!" Când va putea fi folosit Zlatinski

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit într-o conferinţă de presă premergătoare partidei Viitorul - FCSB, programată duminică seară, de la 21:00, şi transmisă în direct de Telekom Sport.

Tehnicianul FCSB a vorbit despre strategia de transferuri a FCSB, după ce Gigi Becali a cumăprat trei jucători - Alexandru Stan, Mihai Roman şi Hristo Zlatinski - în ultima săptămână, anuntând că intenţionează să mai facă şi alte transferuri.

Dică spune că ar fi preferat să aibă lotul complet de la începutul perioadei de pregătire, dar că va încerca să-i integreze din mers pe ultimii sosiţi. Acesta recunoaşte că echipa avea nevoie de un plus de experienţă, motiv pentru care au şi fost aduşi jucători care se apropie sau deja trecuţi de 30 de ani.

În ceae ce îl priveşte pe Zlatinski, acesta s-a antrenat astăzi cu vicecampioana, dar nu a fost încă legitimat, motiv pentru care debutul său e aşteptat abia săptămâna viitoare, când FCSB o va întâlni pe FC Botoşani pe teren propriu.

"Va fi un meci greu mâine seară. Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, cu care am avut mereu meciuri grele. Ştiu cât de motivaţi sunt la meciurile cu FCSB.

Pe Zlatinski îl cunoaşteţi şi voi foarte bine. E un jucător cu experienţă, care a jucat foarte bine la Craiova. A fost primul antrenament cu echipa astăzi şi sperăm să ne ajute cât mai mult. Nu poate juca mâine (n.r. cu Viitorul), pentru că nu este legitimat încă, din ce am înţeles.

Uşor nu îmi este, dar trebuie să fac totul să integrez aceşti jucători cât mai repede. Ideal e să-i ai pe toţi când începi pregătirea şi să-i ai acolo măcar şase luni. Dar asta s-a întâmplat mereu aici.

Nu cred că mai are cum să aducă patronul cinci, şase jucători acum. Probabil în iarnă, dacă nu va fi mulţumit de unii, probabil va aduce alţii.

Din punct de vedere defensiv, când sunt probleme, nu sunt doar în zona fundaşilor centrali, ci e problema întregii echipe.

Momentan avem doi fundaşi centrali de meserie, dar avem mai mulţi jucători care pot evolua pe acea poziţie.

Avem juctori foarte tineri în lot, e adevărat. La Viena am introdus doi jucători născuţi în 98, doream să mai aducem jucători cu experienţă şi au venit
", a declarat Nicolae Dică.


 

Afla mai multe despre: fcsbdicatransferurizlatinski 

viewscnt
Articole similare