Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică e antrenor! Două mutări care îi demonstrează valoarea

Dică e antrenor! Două mutări care îi demonstrează valoarea

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a câştiga, joi seară, meciul cu Be'er Sheva, scor 2-1, după o dublă realizată de Eddy Gnohere. Intrat de pe banca, în minutul 69, Gnohere a reuşit să marcheze la doar 22 de secunde de la intrarea în teren şi să ducă diferenţa la 2-0 pentru FCSB, după alte 5 minute.

Be'er Sheva a controlat, în mare parte, partida cu FCSB şi doar intervenţiile salvatoare ale lui Niţă au făcut ca rezultatul să rămână  neschimbat.

În minutul 69, Dică decide să-l înlocuiască pe Florin Tănase, ieşit din joc, şi îl introduce pe Gnohere, care reuşeşte să marcheze după  doar 22 de secunde şi să mărească diferenţa, după alte cinci minute. În cele din urmă FCSB s-a impus cu 2-1, ocupând prima poziţie în Grupa G, cu maximum de puncte.

”În a doua repriză mă gândeam să îl introduc proaspăt pe Gnohere, gândindu-mă că vom conduce sau va fi egal şi vom avea nevoie să ţinem mai bine de minge. Mă bucur pentru Bizo că a înţeles, a intrat şi a marcat două goluri. A dat dovadă de profesionalism şi asta le cer jucătorilor. Nu avem titulari şi rezerve, important e să dea totul pe teren atunci când intră", a spus Nicolae Dică, după meci.

În meciul cu Lugano, câştigat de FCSB cu 2-1, Dică s-a dovedit şi atunci inspirat. După o repriză foarte slabă a FCSB-ului, acesta l-a aruncat în luptă pe tânărul Dennis Man, ceaa ce s-a dovedit o decizie inspirată. Dennis Man i-a pasat decisiv lui Budescu, în minutul 58, iar acesta a restabilit egalitatea, scor 1-1.

”L-am introdus pe Filipe Teixeira în zona centrală, pentru că e un jucător mai ofensiv şi i-am cerut să facă pressing pe Ledesma, pentru că era cel care le făcea jocul la mijlocul terenului şi să nu-l lase să se întoarcă, să încerce să recupereze mingea sus şi Pinti să stea mai în spate, în faţa fundaşilor centrali. Am făcut acest lucru în repriza a doua şi s-a văzut pe tabela.

Pe faza ofensivă le-am cerut să avem mai multă posesie celor din faţă, mijlocaşilor de benzi şi atacanţilor le-am cerut să ţină de minge mai mult, să reuşim să ne demarcăm între linii, să ducem mingea la margine, să venim cu centrări şi să aducem cel puţin trei oameni în careu”, spunea Nicolae Dică după meciul din Elveţia.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbbe'er shevalugano,  

viewscnt
Articole similare