Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică este de părere că meciurile din Europa League au adus-o pe FCSB pe locul doi în campionat: ”Am fi avut maximum de puncte”

Dică este de părere că meciurile din Europa League au adus-o pe FCSB pe locul doi în campionat: ”Am fi avut maximum de puncte”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus, astăzi, în faţa celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe cu 4-0. La finalul partidei, antrenorul roş-albaştrilor a declarat că echipa sa ar fi avut maximum de puncte dacă nu ar fi jucat o dată la trei zile.

"Dacă aveam o săptămână la dispoziţie pentru fiecare meci, cred ca aveam maximum de puncte. Am făcut un meci foarte bun în această seară, o primă repriză chiar excelentă.

În a doua repriză am fost puţin relaxaţi şi au avut şi cei de la Sepsi ocazii de a marca. Veneam după o victorie în Europa League şi era important să câştigăm acest joc.

Sistemul de rotaţie funcţionează. Era normal să fac schimbări, iar ce am gândit în această seară a fost bine, pentrucă am câştigat. Este normal să fie jucătorii obosiţi. Este normal să decid în anumite momente ca unii jucători să fie odihniţi", a spus Dică la finalul partidei, la TV Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbsepsi sf gheorgheliga1,  

viewscnt
Articole similare