Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, exasperat de accidentările jucătorilor: ”Mi-am pus şi eu întrebări!” De ce l-a schimbat pe Achim

Dică, exasperat de accidentările jucătorilor: ”Mi-am pus şi eu întrebări!” De ce l-a schimbat pe Achim

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige cu 3-0 la Botoşani, însă are din nou probleme cu accidentările. Mihai Bălaşa şi Harlem Gnohere au avut probleme musculare şi au fost schimbaţi. Dică spune că le-a cerut explicaţii oamenilor din staff-ul său.

FCSB s-a impus la scor în faţa lui FC Botoşani - una dintre revelaţiile campionatului. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât CFR Cluj se distanţase la 8 puncte. Însă succesul a venit cu pierderi importante. În minutul 10, Bălaşa s-a prăbuşit de durere şi a acuzat o accidentare la bicepsul femural al piciorului stâng. Ulterior, Gnohere a acuzat dureri la una dintre coapse şi a fost schimbat în minutul 70. Cei doi se adaugă unei liste lungi cu jucători de la FCSB care au acuzat probleme medicale. Nicolae Dică recunoaşte că există o problemă şi spune că le-a cerut explicaţii celor din staff.

”Am început destul de prost că am avut acea accidentare a lui Bălaşa. Din păcate, iar avem probleme cu accidentările, nu putem să-l folosim în meciul următor. Cred că este o accidentare destul de gravă. Nedelcu a intrat însă foarte bine. Noi am făcut un meci foarte bun şi am reuşit să câştigăm. Gnohere mi-a cerut schimbare pentru că a simţit ceva la coapsă. Sunt întrebări pe care mi pe pun de câteva săptămâni. Am avut discuţii cu staff-ul meu şi încercăm să vedem sunt sunt defectele de apar aceste accidentări”, a declarat Nicolae Dică la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ul a încercat să explice şi motivul pentru care l-a schimbat pe Achim cu Florinel Coman, în minutul 57. Dică spune că decizia a fost tactică:

”Am încercat să îl introduc pe Coman, pentru că am văzut că cei de la Botoşani stăteau cu linia de fund foarte sus. Coman, având şi o viteza în plus faţă de Achim, să il pun pe el pe partea stângă, pe Tănase în spatele atacantului, sa cerem mingea mai mult în adâncime. Asta i-am spus lui Coman, să ceara mult mingea în spatele lui Unguruşan şi el, când a intrat, chiar acest lucru a făcut şi a reuşit să dea pasa la golul doi. Achim a mai jucat al doilea vârf? Ce experienţe sunt? Este jucătorul Stelei, a mai jucat şi înainte al doilea vârf. Şi eu aş mi-aş dori să am un prim ”11” pe care să-l ştie toată lumea, dar aş fi putut doar dacă am fi jucat o dată pe săptămână”, a mai spus Dică.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare