Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică îşi asumă toată vina pentru înfrângerea cu Lugano: ”Am riscat şi nu ne-a ieşit”. Ce adversar îşi doreşte în ”16-imi”

Dică îşi asumă toată vina pentru înfrângerea cu Lugano: ”Am riscat şi nu ne-a ieşit”. Ce adversar îşi doreşte în ”16-imi”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă pe teren propriu de Lugano, scor 1-2, şi a pierdut primul loc al grupei în dauna cehilor de la Viktoria Plzen.

Nicolae Dică a recunoscut că echipa sa a făcut un joc foarte slab şi îşi asumă toată vina. 

”A fost o primă repriză foarte slabă. am început jocul slab, relaxaţi. Obiectivul nostru era să terminăm pe primul loc. Se pare că ne mulţumim cu puţin. Trebuie să reuşim să ne schimbăm mentalitatea. Lugano a avut evoluţii bune şi stiam acest lucru. Din păcate nu am reuşit să-i oprim! În seara asta am făcut un joc slab din toate punctele de vedere. În a doua repriză am schimbat sistemul, să punem presiune mai mare. Cu Man în spatele lui Gnohere. ponturi pariuri tenis

Am folosit 4-3-3 în ultimele 15 minute, să-i destabilizaăm, dar n-am reuşit. Am jucat cu Florinel Coman atacant pentru că el a mai jucat vârf. Am vrut să odihnesc mai mulţi jucători pentru meciul cu FC Botoşani. A fost un risc, pe care mi l-am asumat. Nu ne-a ieşit...”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport. Toate ponturi pariuri FCSB sunt excelente

Antrenorul lui FCSB a dezvăluit ce adversar îşi doreşte în ”primăvara europeană” bilete castigatoare pariuri

Le-am spus şi lor, că dacă nu vom reuşi un rezultat bun cu Lugano, se va şterge cu buretele la tot ce am făcut bun în acest sezon de Liga Europa. E vina mea, pentru că nu am reusit să-i capacitez pe jucători să evolueze mai bine. Nu se poate ca în ultimele două meciuri să avem 4 penalty-uri clare, şi arbitrul să nu vadă. Au fost clare! Nu ne-au băgat în seamă arbitri, pentru că sunt prea mari. În 16-imi îmi doresc cel mai puternic adversar pe care îl putem întâlni!”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbluganosteaualiga europa 

viewscnt
Articole similare