Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică l-a "ghicit" pe Miriuţă: "Am ştiut că aşa va juca". A explicat înlocuirea lui Alibec

Dică l-a "ghicit" pe Miriuţă: "Am ştiut că aşa va juca". A explicat înlocuirea lui Alibec

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a trecut cu bine peste primul derby cu Dinamo din cariera de antrenor. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, după golul marcat de Momcilovic.

"A fost un meci important pentru noi, pentru că întâlneam Dinamo, o echipă de tradiţie. Suporterii aşteptau un rezultat bun şi cred că meritat victoria. Ştiam că Dinamo va juca cu Nemec, cu mingi lungi pe el, apoi cu mijlocaşii centrali care veneau pe mingea a doua. Noi am avut ocazii mari, îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Mă aşteptam ca Dinamo să fie mai proaspătă în repriza a doua. A stat la mijlocul săptămânii, noi am jucat la CFR, dar sunt foarte mulţumit de jocul echipei.

L-am scos la pauză pe Alibec, pentru că era obosit şi am avut nevoie să intre Bizonul. Nu s-a supărat Alibec. Cu toţii ştiu de ce îi schimb. El a înţeles că eu fac schimbările doar pentru binele echipei. Când a ratat Budescu, mă gândeam că poate ne galează Dinamo. Mă aşteptam să aibă o reacţie, dar e bine că am câştigat. Nici nu mai contează acum" , a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauadinamonicolae dicavasile miriutaros albastriiunicul derby 

viewscnt
Articole similare