Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică neagă conflictul cu Budescu şi lămureşte situaţia lui Alibec: ”Sunt doi oameni maturi, sper să dea totul pentru echipă”

Dică neagă conflictul cu Budescu şi lămureşte situaţia lui Alibec: ”Sunt doi oameni maturi, sper să dea totul pentru echipă”

FCSB

Comentarii

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o înaintea meciului cu Viktoria Plzen, din Europa League, Nicolae Dică a negat informaţiile conform cărora s-ar fi certat cu Budescu la antrenament

Tehnicianul FCSB-ului a ţinut să lămurească atât scandalul dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec, cât şi presupusa excludere a lui Budescu de la antrenament.

Nu s-a pus problema de vreo amendă pentru Alibec. El şi Mihai Stoica sunt doi oameni maturi şi au abilităţile necesare de a rezolva cât mai bine aceste mici neînţelegeri”, a spus Dică.

A NEGAT CONFLICTUL CU BUDESCU

Întrebat despre problema pe care ar fi avut-o cu Constanti Budescu la una dintre şedinţele de pregătire din ultima perioadă, antrenorul celor de la FCSB a spus că totul este o minciună.

Este fals ce s-a scris despre excluderea lui Budescu de la un antrenament. Puteţi vorbi şi cu patronul şi o să vedeţi că vă va spune fix ceea ce zic şi eu: este falsă ştirea” - Dică

Afla mai multe despre: dicascandalmihai stoicaalibecbudescufcsbsteaua,  

viewscnt
Articole similare