Experiențe împreună.
You are here:

Dică neagă conflictul cu Budescu şi lămureşte situaţia lui Alibec: ”Sunt doi oameni maturi, sper să dea totul pentru echipă”

Dică neagă conflictul cu Budescu şi lămureşte situaţia lui Alibec: ”Sunt doi oameni maturi, sper să dea totul pentru echipă”

FCSB

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

În conferinţa de presă pe care a susţinut-o înaintea meciului cu Viktoria Plzen, din Europa League, Nicolae Dică a negat informaţiile conform cărora s-ar fi certat cu Budescu la antrenament

Tehnicianul FCSB-ului a ţinut să lămurească atât scandalul dintre Mihai Stoica şi Denis Alibec, cât şi presupusa excludere a lui Budescu de la antrenament.

Nu s-a pus problema de vreo amendă pentru Alibec. El şi Mihai Stoica sunt doi oameni maturi şi au abilităţile necesare de a rezolva cât mai bine aceste mici neînţelegeri”, a spus Dică.

A NEGAT CONFLICTUL CU BUDESCU

Întrebat despre problema pe care ar fi avut-o cu Constanti Budescu la una dintre şedinţele de pregătire din ultima perioadă, antrenorul celor de la FCSB a spus că totul este o minciună.

Este fals ce s-a scris despre excluderea lui Budescu de la un antrenament. Puteţi vorbi şi cu patronul şi o să vedeţi că vă va spune fix ceea ce zic şi eu: este falsă ştirea” - Dică

Comentarii
viewscnt
Articole similare