Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică povesteşte coşmarul prin care a trecut: ”Au fost clipe foarte grele pentru mine!”

Dică povesteşte coşmarul prin care a trecut: ”Au fost clipe foarte grele pentru mine!”

Cupa României

Comentarii

Nicolae Dică a reuşit prima victorie după trei eşecuri consecutive. FCSB a câştigat cu 3-0 în faţa lui ACS Poli, în optimile Cupei României, deşi Dică a folosit o echipă formată mai ales din rezerve.

Nicolae Dică a reuşit să prindă o gură de oxigen, într-o perioadă în care se vorbea chiar de demitere, din cauza celor trei eşecuri consecutive. FCSB s-a impus cu 3-0 în faţa lui ACS Poli şi a reuşit să se califice în sferturile Cupei României. Dică spune că este o victorie care-l încântă:

”Ei au jucat cu titularii, noi am folosit foarte mulţi tineri. Am reuşit să câştigăm cu 3-0 şi sunt încântat. Mă bucur că băieţii au înţeles mesajele mele, au avut o atitudine bună şi am câştigat. Am folosit foarte mulţi copii, dar mă bucur că ei au arătat în seara asta că merită să fie la această echipă. Până la meciul cu Iaşi, echipa a avut o evoluţie foarte bună. Reuşeam să marcăm multe goluri... şi apoi au venit acele trei meciuri. Fiecare echipă are un recul, eu nu mă aşteptam să vină aşa de repede. Mă aşteptam să pierdem un meci, dar nu trei”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului spune că ultima perioadă a fost foarte dificilă pentru el. Criticile, dar şi rezultatele slabe i-au afectat moralul: ”Au fost clipe foarte grele pentru mine, am fost criticat foarte mult, am fost jignit foarte mult. Dar eu ştiu cum muncesc aici şi voi da totul să câştig. Aceste jigniri mă ambiţionează şi mai mult şi vreau să demonstrez că sunt un antrenor bun”.

În apărarea sa au sărit colegii alături de care a ajuns în semifinala Cupei UEFA, în 2006. Aceştia au dat un comunicat în care au condamnat tratamentul la care a fost supus Dică. Antrenorul FCSB-ului spune că ştia de acel comunicat. ”Mă bucur foarte mult că foştii colegi sunt alături de mine. Ştiam de acel mesaj, pentru că noi avem un grup de Whatsapp. Am rămas foarte uniţi. De aceea am avut atunci acele rezultate, pentru că am fost foarte uniţi. Le mulţumesc!”

Dică recunoaşte că se consultă des cu Mirel Rădoi, cel care a răcit foarte mult relaţiile cu Gigi Becali: ”Eu vorbesc cu Mirel, este naşul copilului meu. Vorbesc cu el despre ceea ce îmi doresc să fac în continuare. Ştie ce fac eu la echipă şi este motivul pentru care las anumite persoane să spună ceea ce vor. Mirel ştie ce fac eu la echipă. Vorbesc des cu Mirel şi sfaturile lui sunt foarte importante pentru mine”.

Afla mai multe despre: acs polinicolae dicafcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare