Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică s-a enervat la conferinţa de presă: ”Ce vreţi să fac? Să schimb patronul?”

Dică s-a enervat la conferinţa de presă: ”Ce vreţi să fac? Să schimb patronul?”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că există o conspiraţie împotriva sa şi din acest motiv apar comentarii despre activitatea sa la FCSB. Antrenorul în vârstă de 37 a comentat şi episoadele în care Gigi Becali anunţă echipa la TV, înainte de meciuri.

Dică a devenit iritat în momentul în care a fost întrebat dacă Gigi Becali îi dictează echipa şi schimbările. Antrenorul FCSB-ului susţine că aceste comentarii sunt jignitoare pentru el. Dică spune că patronul echipei nu i l-a impus pe Golofca, iar titularizarea mijlocaşului de 27 de ani a venit ca urmare a unei consulătri cu patronul:

”Este cel mai uşor să jigneşti un om. Ar fi bine să ajuţi un om. Nu mă refer neapărat la mine. Ştiu de ce se scrie aşa despre mine, dar nu vreau să intru într-o polemică. Referitor la jucători, că s-a anunţat că joacă Golofca... Asta a fost strategia, am vorbit cu patronul echipei înainte de meciul cu Iasi... am vorbit despre echipa pe care o voi folosi la Iaşi, echipa pe care o voi folosi la Plzen. Că iese dânsul şi spune la tv, vă spune echipa, ce pot să fac eu? Pot să schimb eu patronul?, a declarat Nicolae Dică.

Tehnicianul vicecampioanei n-a fost mulţumit nici de comentariul făcut de Helmuth Duckadam, care a declarat că Ronaldo Deaconu - un mijlocaş de 20 de ani legitimat la Concordia Chiajna - ar fi bun pentru FCSB: ”Este un jucător tânăr, care în ultimul timp a avut evoluţii bune la Chiajna. Dar nu cred că putem să aducem la Steaua toţi jucătorii din Liga 1 care fac un meci sau două mai bune. Este un tânăr de perspectivă, dacă va avea evoluţii bune este posibil să ajungă la Steaua sau la o echipă mai bună din campionat”.

Cât despre meciul din această etapă, Nicolae Dică şi-a avertizat jucătorii că trebuie să fie concentraţi cu Astra: ”Cei de la Astra au avut o atitudinea foarte bună când au jucat contra Stelei. Au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţă. Au jucători cu viteză pe benzi, au şi agresivitate”.

Afla mai multe despre: fcsbastranicolae dicaliga 1 

viewscnt
Articole similare